Deltag i vores endags Snowball

Det er tid til en ny Snowball Meltdown! Denne konkurrence afgøres efter 24 timer, og du kan deltage så mange gange som du har lyst til. Foretag en indbetaling på 100 kr. til din NordicBet konto. Placer et 50 kr. bet på en af søndagens begivenheder. Bettet skal være et singlebet til minimum odds 1.50, LiveBet eller pre-match. Bets fra #LoveTheBet-kategorien gælder ikke. Tag et screenshot eller billede af din kupon og upload det til Facebook-opslaget tilhørende denne konkurrence. Som tekst til billedet skal du skrive, hvilket nummer i sejrsrækken bettet er (Eks. Bet 1, bet 2 osv.). Vinder du dit spil skal du gå all-in med din tilbagebetaling (indsats + gevinst).Den spiller, der på dagen har fleste vundne bets i træk, vinder fodboldrejsen for to personer.

Tilmeld dig Nordicbet og få op til 2.000 kr. i velkomstbonus her

Det handler Snowball om

#NordicBetSnowball Meltdown handler om at have fleste vundne bets i træk på den ene dag, hvor konkurrencen kører. Alle spillerne starter med 50 kr. og skal derfra gå all-in på hvert bet, der placeres, indtil et bet er tabt.

Tilmeld dig Nordicbet og få op til 2.000 kr. i velkomstbonus her

Eksempel:  Bet 1: 50 kr. på hold X vinder til odds of 1,97 – vinder. Bet 2: 98,5 kr. på hold Y vinder til odds of 1,52 – vinder. Bet 3: 149,72 kr. på…osv. Hvert placeret bet skal oploades som kommentar til det Facebook-opslag, der tilhører konkurrencen. Du skal tage et screenshot eller billede af dit bet og skrive hvilket bet i rækken det er. Hvis du taber et bet, kan du vælge at starte forfra ved at placere et 50 kr. og derfra gå all-in på hvert bet, der placeres, indtil et bet er tabt. Du kan starte forfra så mange gange du har lyst til. Hvis du har mere end én sejrsrække, tæller din længste sejrsrække.

Regler og vilkår for Snowball

Kun spillere fra Danmark, Norge, Sverige og Finland kan deltage i konkurrencen. Hvis en spiller taber sit bet, er det tilladt at starte forfra med 50 kr. Dette kan gøres et ubegrænset antal gange i løbet af dagen.
For at deltage i #NordicBetSnowball MELTDOWN, skal du foretage en indbetaling til din NordicBet-konto på minimum 100 kr. under kampagneperioden, som er lørdag den 29. april – søndag den 30. april 00.00-23.59 CET. Konkurrencen begynder søndag den 30. april 2017 kl. 00.00. Alle deltagere starter med samme beløb, 50 DKK (50 SEK, 50 NOK, 5 €).

Det er et krav, at du går all-in på hvert bet, som du foretager i forbindelse med konkurrencen. Du kan placere dit næste bet i konkurrencen straks efter dit forrige bet er vundet.  Samtlige bets skal placeres på www.nordicbet.dk. Dine bets skal være singler og have kampstart søndag den 30. april 2017. Alle dine bets skal placeres til minimumodds 1,50 og det er kun tilladt at spille singler. Både LiveBets og pre-match bets er gælder. Bets på #LoveTheBet-kategorien er ikke tilladt. Du skal tage et screenshot af din spillekupon og poste det som kommentar til det tilhørende Facebook opslag, straks efter dit bet er blevet godkendt. Kupon-ID skal være synligt på screenshottet, og du skal som tekst til billedet huske at skrive, hvilket spil i rækken det er (Eksempel: Bet 1, bet 2, bet 3 osv.) Deltagere fra Norge, Sverige og Finland deltager via landets Twitter profil.

Du skal følge NordicBet Danmark på Facebook. Hvis flere deltagere opnår det samme antal vundne bets i træk, vinder den spiller, som har den højeste indsats på det seneste bet. I tilfælde af at indsatsen også er den samme, trækkes der lod blandt de sidste deltagere. Den spiller, som har flest vundne bets i træk, når konkurrencen slutter, vinder en fodboldrejse for to personer til London, hvor FA Cup-finalen mellem Chelsea og Arsenal skal opleves. Din bedste sejrsrække på dagen tæller, selv om den er tabt. Bets der placeres og postes efter kl. 23.59.59 søndag den 30. april 2017 bliver ikke godkendt. Husk, at dit sidste bet skal have kampstart før dette tidspunkt.

Du kan maksimalt placere ét bet ad gangen i #NordicBetSnowball MELTDOWN. Hvis du forsøger at placere flere end ét bet ad gangen, bliver du automatisk diskvalificeret. Hvis et bet bliver annulleret (eksempelvis draw no bet) og deltageren får sin indsats retur, tæller dette bet ikke i sejrsrækken, men deltageren går heller ikke ned på 0 igen. Deltageren kan fortsætte sit spil for samme indsats og fortsætte den hidtidige sejrsrække. Misbrug af annullerede bets kan ende med diskvalificering. Dette er helt og aldeles op til NordicBet Danmark at afgøre, hvad der tolkes som ”misbrug”. Det vurderes fra sag til sag.
Ved at deltage i denne konkurrence giver du automatisk samtykke, til at NordicBet må anvende dit rigtige navn i markedsføringsmæssige henseende.  Eftersom at deltagerne i denne konkurrence kommer fra flere lande med forskellige valutaer, bliver summen for danske, svenske og norske deltager divideret med 10, for at den samlede sum svarer til de finske deltageres, som deltager med EURO. NordicBet generelle vilkår og betingelser er gældende i konkurrencen.

Førstepræmien indeholder
– 5.000 kr. til flybilletter fra Kastrup Lufthavn eller Billund Lufthavn til en engelsk lufthavn.
– To overnatninger for to personer på et 4-stjernet hotel i London inkl. morgenmad.
– Eksklusiv billetpakke med to billetter til kampen mellem Chelsea og Arsenal på Wembley den 27. maj 2017.
Det er ikke muligt at få udbetalt billetternes værdi i kontanter. Vinderen tilbydes ingen kompensation, hvis vedkommende ikke kan deltage i fodboldrejsen. Det er vinderens eget ansvar at booke flyrejsen, samt at medbringe gyldigt ID. Vinderen offentliggøres fredag den 1. maj 2017 efter kl. 16.00 CET. Hvis vinderen ikke svarer på NordicBets henvendelse indenfor 48 timer fra vi tager kontakt til vedkommende første gang, videregives præmien til deltageren, som sluttede på andenpladsen.