Kunne du tænke dig at vinde en tur til Madrid, Spanien og se Simon Kjær i live action? Nordicbet har en simpel konkurrence, som er meget enkel at være med i. Til nye spiller har de netop offentliggjort en kraftigt forbedret velkomstpakke: Indbetal 500 kr. og spil med 1.000 kr. her.

Regler og vilkår gælder.

I det følgende kigger vi på, hvordan du er med:

Vind en rejse til Spanien eller garanterede freebets

Vil du have mulighed for at komme til Madrid og se Simon Kjær og Sevilla finale i pokalturneringen i Spanien? Du skal blot spille for 200 kr. for at være med i en lodtrækning om en rejse til Madrid. Hver mandag i kampagneperioden udtrækkes der 4 vindere. 16 vindere skal således sendes til Madrid i april, og det er kun danskere, der kan deltage i kampagnen! Udover turen til Spanien giver Nordicbet også garanterede overraskelse til alle, der er med i deres kampagne!

Husk, at du først skal tilmelde dig denne kampagne. Du kan tilmelde dig her. Det er kun nødvendigt at tilmelde sig en gang i kampagneperiodens 4 uger.

Spil for 200 kr. i Nordicbets sportsbook-del til odds 1,50 eller højere. Så har du chancen for at vinde en tur til Copa Del Rey, kontanter eller freebets. Du vil således modtage en garanteret overraskelsespræmie den følgende mandag. Tjek din NordicBet indbakke efter kl. 18:00 de følgende dage: 12. marts, 19. marts, 26. marts, 2. april og se, hvad du har vundet!

Hovedpræmien: en tur til Madrid, Spanien

Vinderen af konkurrencens førstepræmie vinder følgende: Flybilletter til og fra Madrid fra København, billet til den spanske pokalfinale Copa Del Rey og 2 hotelovernatninger på et 4-stjernet hotel. Turen afholdes mellem den 20. og den 22. april. Men der er præmer til alle:

  • Freebets på op til 5.000 kr.
  • Risikofrie spil på op til 1.000 kr.
  • Kontanter op til 2.500 kr.

Regler og vilkår for Nordicbet Copa Del Rey kampagnen

NordicBets generelle vilkår og betingelser er gældende, og dem kan du læse mere om på deres hjemmeside.

En spiller kan kun vinde en pakke i løbet af kampagnen. Hver kunde kan maksimalt modtage en overraskelse hver uge, og en kunde kan modtage et maksimum på 4 overraskelse gennem kampagneperioden. Overraskelsen vil blive udvalgt tilfældigt, og alle beslutninger vedr. overraskelsen er endelige. Du skal tilmelde dig én gang i løbet af kampagnen for at være med i lodtrækningen om turen til Spanien samt kontater og freebets. Du skal omsætte for 200 kr. i sportsbook-delen til mindst 1.50 per kupon mellem mandag 00.01(CET) og søndag 23.59(CET) i en af kampagneugerne for at modtage en overraskelse for ugen. Hvis du omsætter 200 kr. eller mere I den følgende uge, vil du modtage endnu en overraskelse på din konto den følgende mandag og så fremdeles.

En vinderpakke kan ikke ombyttes til kontanter, og der vil ikke blive tilbudt et alternativ, hvis vinderen ikke kan deltage på turen, og en vinderpakke kan ikke videregives til en anden person. Hvis vinderen ikke kan deltage, vil vedkommende miste pakken. Vinderen vil vinde en fodboldtur til Madrid, som foregår i dagene mellem den 20. og den 22. april, hvor du får en pakke til den spanske pokalfinale mellem Barcelona og Sevilla som inkluderer hotel, fly og billet til kampen. Hvis vinderen ikke kan deltage, vil der blive holdt en ny lodtrækning for at finde en ny vinder. Vinderen skal bekræfte deltagelsen indenfor 4 dage efter modtagelsen af e-mailen.

Hvis du har tilmeldt dig kampagnen og mødt omsætningskravet i den forgangne uge, så vil du modtage en overraskelse på din konto efter kl. 18.00 den følgende mandag. Tjek “Beskeder” på din konto for at finde ud af hvad din overraskelse er. Overraskelserne vil blive udbetalt d. 12., 20. og 26. marts samt den 2. april. Du får et lod hver gang du omsætter 200 kr. i vores sportsbook, og du kan maksimalt modtage 10 lodder per uge. Dette er kun gældende for præmien om pakken til Spanien.

Denne kampagne kører indtil 1. april 2018 og gælder for NordicBet spillere fra Danmark, der har tilmeldt sig kampagnen. Kampagnen er inddelt i 4 perioder; hver periode varer 1 uge. Uge 1: Fra 5. marts-11. marts, Uge 2: Fra 12. marts-18. marts, Uge 3: Fra 19. marts-25. marts, Uge 4: Fra 26 marts-1. april.

Spil placeret både prematch og live, samt på mobil og desktop gælder. Systemspil bidrager ikke mod omsætningskravet. Spillene skal placeres til mindst odds 1.5. NordicBet er ikke forbundet med nogen sportslige konkurrencer eller organisationer.

Udløbsdatoen på riskfree bets og freebets vil blive bekræftet i en besked i indbakken på din NordicBet konto. Riskfree bets og freebets vil blive udbetalt i forskellige værdier som en af overraskelserne gennem kampagneperioden. Generelle vilkår og betingelser gælder for riskfree bets og freebets.